Hier kun je een auto te water training volgen

Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe je moet handelen wanneer je met je auto in het water terecht komt. Of ben je er juist heel bang voor. Zeker dan kan een auto te water training uitkomst bieden. Je leert om te gaan met de situatie. Zo ben je er meteen beter op voorbereid. De auto te water training is een training die wordt gegeven door G4S Safety Solutions. Zij zijn specialist op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord. Je leest hier meer over de auto te water training.

Theoretisch en praktisch aspect

De training duurt slechts één dag. Daarin wordt aandacht besteed aan theorie en praktijk. Je begint logischerwijs met de theorie. De theorie richt zich op preventie. Dus hoe je kunt voorkomen dat je te water raakt met je auto. In uitzonderlijke situaties kan het natuurlijk voorkomen dat je echt te water raakt, en dat is waarom je de cursus volgt. Daarom wordt er ook in de praktijk geoefend. Je oefent tijdens de auto te water training zowel met het ontsnappen uit een drijvende auto als met het ontsnappen uit een gezonken auto. Beide vragen namelijk een andere aanpak.

Locatie, prijs en cursusdata

Het is een specifieke training die niet op alle G4S locaties gegeven kan worden. Daarom vindt de auto te water training plaats in Ede. Je betaalt voor deze cursus van één dag een prijs van € 250. De cursusdata kun je op de website vinden of je kunt een offerte opvragen als je graag deze cursus wil volgen en er geen beschikbare data zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.