Fashion trends omtrent laarzen voor dames.

Platte lage pijp

Dit is een van de meest veelzijdige laarzen voor dames omdat het niet beperkt is tot slechts één stijl. Het kan met veel details komen, zoals franjes, gespen en studs, zolang het geen hakken heeft en de loop kort is, zal dit een platte lage laars zijn.

Zeer comfortabel, ideaal voor vrouwen die hun basic look een moderne stijl willen geven. Geef daarom de voorkeur aan stijlvolle en actuele modellen. Hoe de flat bottom laarzen voor dames te combineren: deze laars ziet er geweldig uit met veel stukken, de combinatie hangt af van de stijl die je wilt gebruiken. Omdat hij laag uitgesneden is, is hij in de zomer ook prima te dragen met een stijlvolle short en een meer basic blouse.

Platte hoge pijp

De platte hoge laars is er een die de bovenkant boven de knie heeft, evenals de overknie, maar geen hak. Ze is geweldig voor het toevoegen van stijl aan elke outfit, maar wees voorzichtig als je klein bent, want ze kan je plat maken. Gebruik hem bij voorkeur in de winter, omdat hij door de hoge loop behoorlijk warm wordt. Als je een gedurfde indruk wilt maken en comfortabele en toch sexy looks wilt creëren, is dit de ideale laarzen voor dames. Hoe combineer je platte laarzen: de perfecte combinatie met deze laars is met korte, ultra-vrouwelijke stukken. Ziet er ook geweldig uit met skinny broeken en leggings.

Hoe laarzen met hakken te dragen

Voor degenen die graag laarzen dragen, maar niet opgeven om een ​​paar centimeter langer te worden, is er ook een grote verscheidenheid aan laarzen die je dat bieden. Laarzen voor dames met hakken zijn stijlvol en zeer vrouwelijk, en geven bovendien altijd een vleugje sensualiteit aan elke look.

Enkellaars

De laars met een kort bovenwerk, onder de enkel en hoge hakken wordt een enkellaars genoemd. Dit is de perfecte laars om te dragen bij meer formele evenementen, omdat hij meer op andere schoenontwerpen lijkt dan op andere laars ontwerpen. De enkellaars voegt een vleugje verfijning toe aan de look en kan zowel in de zomer als in de winter worden gebruikt en is goed voor werk, maar ook voor feesten. Zo combineer je een enkellaarsje: om een ​​moderne look te creëren, draag je het met een jurk. Als je vrouwelijker wilt zijn, combineer het dan met meer romantische stukken. Voor casual looks staat de laars geweldig bij jeans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *