Fabius MBO opleidingen

Heb je spijt dat je nooit doorgeleerd hebt en wil je toch snel een diploma halen? Of wil je een diploma halen terwijl je een gezin onderhoudt of werkt? Of klinkt twee diploma’s in een jaar halen als iets dat je interessant lijkt? Voor al deze opties kun je bij Fabius MBO opleidingen terecht. De trajecten van de Fabius MBO opleidingen duren namelijk doorgaans 30 weken. Soms duren ze 40 of 45 weken. Je hebt per week maar één keer les. En een aantal opleidingen van Fabius MBO opleidingen bestaat uit twee opleidingen, waardoor je in die 40 of 45 weken twee diploma’s kunt halen.

Versneld traject

Voor snelle studenten of mensen die meer tijd hebben buiten hun dagelijkse of wekelijkse verplichtingen is het vaak ook mogelijk om een versneld traject te volgen. Dan heb je twee lessen per week in plaats van één en zo kun je nog sneller je diploma halen. Je zou dan in een half jaar zelfs twee diploma’s kunnen halen. Opleidingen die je twee diploma’s opleveren zijn bijvoorbeeld de opleidingen financieel administratief medewerker of verkoopmedewerker. De eerste 30 weken van deze opleidingen bestaan uit de opleiding tot administratief medewerker.

Kosten

De kosten zijn ongeacht het tempo hetzelfde. Je betaalt voor het aantal lessen een bepaald totaalbedrag, dat ook in termijnen betaald kan worden. De kosten verschillen per opleiding. Hoe langer een opleiding duurt, hoe duurder deze zal zijn. Je kunt vaak zelf bepalen of je je lessen in de ochtend of in de avond volgt. Op welke dag dat is hangt af van de locatie en opleiding. Alle informatie over de leslocaties, startdata, kosten en mogelijkheden vind je op de site van Fabius MBO opleidingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *