De leukste speeltoestellen voor in de tuin

speeltoestellen

Ben jij op zoek naar leuke speeltoestellen voor de kinderen in de tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres. Soms kan het lastig zijn om een speeltoestel voor in de tuin aan te schaffen. Is de kwaliteit wel goed, is het niet te groot, past het bij onze kinderen? Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Wij zullen je helpen met het uitkiezen van een speeltoestel door middel van tips. 

speeltoestellen

Tips 

De Wicked Smart Action klimtoren is een perfect speeltoestel waarbij meerdere activiteiten uitgevoerd kunnen worden. Het toestel bevat een klimwand, rekstok, klimladder, hangladder, klimnet, klimtouw, basketbalbord en krijtbord. Bij dit toestel zit er voor ieder kind dus wel wat wils tussen.

Verder heb je de SwingKing Irma. Dit is iets kleiner dan de Wicked Smart Action klimtoren, maar deze bevat wel een glijbaan. Daarnaast bevat het een klimwand. 

Een ander speeltoestel, is de Axi Beach Tower. Dit is een stuk groter dan de eerder genoemde toestellen. De Axi Beach Tower bevat een speeltoren, zandbak, glijbaan en schommels. Heel uitgebreid dus. 

Als je op zoek bent naar een wat kleiner toestel, dan is de Wickey Tinyspot wat voor jou. Dit product bevat een mini speeltoren, mini zandbak en glijbaan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.