De fedora, een mythische hoed.

De Fedora, een eenvoudige maar elegante heeft zichzelf gevestigd als een icoon van tijdloze stijl. Deze hoed verscheen voor het eerst op toneel in de jaren 1880 waar de heldin van het suk een fedora hoed dames droeg! Zijn succes heeft meer dan een eeuw standgehouden zonder ooit een rimpel te hebben vertoond! Het was echter rond de jaren 1930 en 1940 dat de Fedora-hoed zijn echte hoogtijdagen beleefde, dankzij zijn de maffiosofilms, waar de fedora een onuitwisbare stempel heeft gedrukt in de geschiedenis van modeaccessoires

Deze hoed, meestal ontworpen in vilt van konijnenhaar of suède, biedt de drager een echte bijzonderheid en voegt een chique en charismatische touch toe aan zijn look.

De herfst – en winterclolectie , chic en tijdloos

Door ervoor te kiezen om je fedora hoed dames bij ons te bestellen, heb je gegarandeerd te maken met kwaliteitsmerken.

Onder de winterhoeden is de Fedora zeker de meest elegante. Deze hoed is niet alleen trendy, maar ook functioneel. Dat klopt, bruin of zwart wolvilt heeft een aantal zeer interessante eigenschappen. Wol houdt warmte vast en voorkomt dat vocht zich ophoopt. Hierdoor kan een Fedora hoed van wolvilt je beschermen tegen de kou en transpiratie voorkomen.

Een fedora hoed dames kopen van wolvilt kan in vele kleuren. In zwart of bruin is het eerder sober. Als u echter op zoek bent naar een origineler accessoire,kies dan rood of blauw.

De lente -en zomercollectie, praktisch en fleurig.

Weet je wat de term “panama” betekent? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is dit geen hoedvorm. In feite duidt de term “panama” eigenlijk een materiaal aan: stro, gemaakt van een bepaald soort palmboom afkomstig uit Ecuador.

Als wolvilt het ideale textiel is voor de winter, dan is Panama fedora hoed dames perfect voor de zomer! Met een Fedora hoed dames van stro geniet u van effectieve bescherming tegen de hitte en de zonnestralen. Bovendien geeft deze hoed je maximale stijl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *